NEXT EVENTS:
april 15>30, 2023 de intimiteit van papier hamme
may 6+7, 2023 open studio days
may 13>24, 2023 coupee cahier - industriemuseum gent
september 9>24, 2023 de hamse schildersschool en het idcollectief versus het land van de pillecyn hamme

 

 

... maar misschien was ik liever 35 gebleven?


Morgen verjaar ik dus opnieuw, gelieve de condoleances en rouwkransen achterwege te laten. Ouder worden is niet leuk meer, misschien omdat het gemiddelde einde begint te naderen. Genoeg daarover!

 

Het is weer een hele tijd geleden dat ik nog iets postte, maar ik ben nog steeds aan de slag met de naaimachine. "Voor de zekerheid" naai ik nog veel met de hand, dat wil zeggen: als het recht moet zijn. Ik heb ondertussen ook een aanpasbare maatpop die het me heel wat makkelijker maakt. Het blijft wel geklungel en dat zal waarschijnlijk nog een hele tijd zo doorgaan.

Dit weekend ben ik aan de slag gegaan met een "gatlelijke" grijze gilet, een heel recht model dat gedrappeerd rond het lichaam hangt. Ik heb eerst de rand van het gilet naar de buitkant gedraaid om een kraag te bekomen en om een meer open voorstuk te krijgen. Onder de armen werd er gecentreerd over bijna de hele lengte. De tricot riem herbruikte ik op twee plaatsen: vooraan werd die langs binnen vastgezet zodat een knoop kan gemaakt worden voor een betere sluiting rond het lichaam, achteraan het gilet werd aan de onderrug een stuk ingezet deels om de vorm te behouden, deels als versiering.

 

                                   

 

 

Ook op het werk ben ik creatief aan de slag gegaan met Scribus en een reeks beelden gemaakt voor de website van iText die wat opfleuring nodig had. Zeker eens checken! Op mijn agenda deze week: een aantal voorstellen maken om images op de polo's te laten bedrukken voor de komende iText Summit. Leuk dat ik ook naast het cijfermatig me eens creatief kan uitleven op mijn werk.


Laten we hopen op een creatief jaar!